Reset Password

Your search results
декември 20, 2020

Хоум Експрес започва работа в гр.Бяла

Имате имот в гр. Бяла и желаете да го отдавате краткосрочно през летния сезон, но нямате време или възможност? То ние сме отговорът на този въпрос.

Ние от Хоум Експрес специализираме в управление на имоти и отдаването им под наем, но какво точно значи това?

  • Създаваме и управляваме профили в платформите за отдаване: AirBNB, Booking, Expedia, Pochivka.bg и всички останали канали.
  • Ние комуникираме с гостите, настаняваме ги и ги изпращаме.
  • Почистваме имота ви и се грижим за него.
  • Регистрираме имота ви в общината за извършване дейност по настаняване и заплащаме таксата.
  • Изплащаме ви приходите всеки месец.

Предимствата да работите с нас са, че имаме опита в комуникацията с гости и предлагането на имотите ви, така че да постигнем максимална заетост на най-висока възможна цена. Преди сключване на договор, ние ще ви предоставим примерно планиране на евентуалните приходи за сезона. Опита ни позволява да правим изключително точни прогнози за приходите и да ги спазим.

Работим с всички видове имоти стига да са в добро състояние за отдаване – апартаменти, вили, къщи, етажи от къщи, бунгала, комплекси и хотели. При подписване на договор ние предоставяме необходимото оборудване, което трябва да се осигури при предаване на имота.

Нашето предложение е перфектно за хора, които имат имоти в гр. Бяла, но не живеят там или нямат време да ги обслужват, а в същото време биха желали допълнителен доход. Голяма част от нашите клиенти са чуждестранни собственици, които не живеят в страната и работим с тях целогодишно. Дори да желаете да използвате имота си, то вие можете като предварително ни изпратите датите, в които не трябва да има настанявания.

С текущата COVID ситуация много собственици на имоти се отказаха да отдават изобщо поради притеснения за здравето си. Нашите служители обаче използват най-високи стандарти при обслужването на имота, при почистването и дезинфикцирането му, както и при посрещане на гостите.

За повече информация можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони или директно с нашата представителка за гр. Бяла – Екатерина Костова, тел. 0899311816.