Reset Password

За наематели

Търсите имот за краткосрочен?

Може да следвате стъпките по-долу за да работите с лекота в нашата платформа. Ние предлагаме разнообразие от потвърдени имоти, които могат да превърнат Вашето любителско или бизнес пътуване в хубав спомен.

1. Свържете се с нас

Aко търсите краткосрочен или дългосрочен наем, ние сме тези които ще ви съдействат. Ще ви изпратим портфолиото си от имоти отговарящи на вашите изисквания.

2. Изберете имот

Посочете ни имотите които ви допадат, за да потвърдим дали са свободни за посочения период.

3. Договор

Когато изберете имот и се договорим за период, ще ви изпратим договор в електронен вариант, за да се запознаете с условията и ще се наложи да ни изпратите минимален депозит, за да потвърдим резервацията ви

4. Настаняване

И това е! Имота вече е на ваше разположение! Ще организираме член от екипа ни да ви посрещне и заведе.

Имате въпроси или запитване?

Не се колебайте да се свържете с нас. Нашите консултанти са на разположение, за да Ви помогнат с решаването на Вашия проблем.

Нашите клиенти

Частни лица

Ако се нуждаете от временно жилище или квартира за няколко месеца, ще отреагираме бързо!

Студенти

Ако сте учащ и не сте от Варна можем да ви съдействаме за престоя тука, като ви предложим имоти в най-добрите локации на града в близост до университети, градски транспорт и центъра.

Фирми

Ако сте международна компания или имате клон във Варна, можем да предложим краткосрочни опции за вашите служители, които биха били много по-бюджетни от наем на хотели.